Un ghid pentru cafea gourmet



Chiar și o cafea sau o cafea de cafea din San Francisco nu va putea să stăpânească arta de a aprecia cafeaua adevărată, cu excepția cazului în care ei cunosc istoria și informațiile despre cafeaua gourmet. Bineînțeles, nu trebuie să EXPERT să savurați și să înțelegeți cafeaua gourmet, dar știind un pic mai mult decât proprietarul magazinului de băcănie care vinde cafea instant vă va ajuta să apreciați gustul, mirosul și cerul absolut pe care fanii de cafea gourmet Știu că cafeaua gourmet este absolut capabilă.
Cafeaua gourmet nu este nimic asemănător vinului. Cu vinul, cu cat pleci mai mult (oricum vin), cu atat mai bine gustul, cu atat este mai buna calitatea si mai scumpa. Dar cu cafea gourmet, prospețimea spune multe. Dacă este posibil, obțineți boabe de cafea care au fost prăjite nu mai mult de o săptămână înainte. Și dacă veți învăța cum să apreciați cafeaua gourmet, cumpărați doar 100% cafea Arabica.
Este destul de greu să găsești boabe de cafea proaspăt prăjite pe rafturile supermarketului local. Probabil că boabele de cafea pe care le consumați astăzi au fost prăjite cel puțin 3 luni în urmă. O modalitate de a contracara această problemă este de a cumpăra întreaga fasole în loturi și de a le împroșca cu o mașină de rectificat la domiciliu ca și când aveți nevoie de ea. Este foarte ușor cu felul de mașini pe care le au astăzi, deci, dacă doriți să învățați cum să apreciați cafeaua gourmet, măturați-o atunci când aveți nevoie de ea.
Odată ce ați achiziționat boabele de cafea gourmet, nu lăsați doar acolo la temperatura camerei. Ce trebuie să faceți cu boabele de cafea gourmet este să le păstrați într-un recipient etanș la aer în frigider dacă intenționați să-l utilizați în curând. Cu toate acestea, dacă o veți păstra, depozitați boabele de cafea gourmet într-un recipient etanș și păstrați-l în congelator.
Aveți nevoie de mașina de șlefuit potrivită pentru beretul potrivit. În general, puteți folosi aproximativ 2 linguri de pudră de cafea gourmet pentru 6 oz de apă. Reglați modul în care faceți o ceașcă de cafea gourmet în funcție de felul în care doriți să beți cafeaua dvs. gourmet.
Cu vinul, țara în care sunt cultivate strugurii face diferența. Cu cafea gourmet, nu numai că țara de origine a boabelor de cafea gourmet face diferența, compania care vinde boabele de cafea gourmet contează și ea. Cumpărați numai de la companii de renume pentru cafea gourmet.
Și ultimul lucru despre cafeaua gurmată este acesta - învățați să vă bucurați de ea, să apreciați mirosul, să iubiți gustul, să experimentați cu el și veți vedea în curând minunea cafelei gourmet. Dacă vă grăbiți să lucrați dimineața, uitați de cafeaua gourmet! În timpul agitației dimineții, trebuie doar să rămâi la cafea instant.

Postări populare