Cum funcționează cele mai bune aparate de cappucino


Producătorii de cappuccino sunt preferați față de producătorii de cafea standard printre cei mai serioși iubitori de cafea. Cu aceste produse, puteți prepara cafeaua dvs. preferată cafenea în intimitatea propriei case. S-ar putea să fiți nesiguri la început, dar cu practică, veți face băuturi de calitate la restaurant acasă.
Aceste mașini de cafea funcționează prin încălzirea apei și apoi forțarea apei încălzite prin cafeaua măcinată. Pe măsură ce apa încălzită se mișcă prin grindă, apa extrage aroma. Cafeaua folosită este mai fină decât cea pentru cafea obișnuită. Aburul este, de asemenea, folosit pentru a spuma lapte pentru cappuccino sau lattes.
Tipuri de cappuccino
Există două tipuri de mașini de bază pentru prepararea băuturilor de cafea specializate: modele de abur și pompe. Masinile de pompare sunt cele mai potrivite pentru incalzirea rapida a apei la nivelul optim. Cele mai scumpe modele funcționează cu o pompă electrică. Ei fac o mare cană de espresso cu o cremă bună. Crema este stratul spumos pe partea de sus a unei cani de espresso și este considerat o caracteristică importantă pe care o caută iubitorii de cafea.
Modelele cu aburi sunt mai puțin costisitoare și sunt capabile să prepară o ceașcă bună de espresso. Modelele cu aburi au o presiune mai mică și o putere mai mică. Acestea sunt mai accesibile și fac o primă mașină bună. Aceste produse sunt cu siguranta un pas inainte de producatorii de cafea standard de picurare.
O varietate de tipuri de cafea sunt disponibile pentru prepararea espresso-ului la domiciliu. Grindele sunt mai fine decât cafeaua standard. Suporturile individuale sunt disponibile pentru a se potrivi majorității modelelor. Pods sunt pachete de filtru pre-umplut cu cafeaua măcinată măsurată și sigilată în interior. Unii oameni iubesc comoditatea păstăi și jură pe lângă ei. Alte persoane simt calitatea băuturii este mult mai scăzută atunci când sunt folosite păstăi. Băutura finită poate fi slabă sau amară, în funcție de marca de cafea și de modul în care este preparată.
Automatele super sunt partea de sus a liniei de fabricare a cappuccino-ului. Super automate pot face toate cafelele de specialitate, inclusiv espresso, cappuccino, lattes și mochas. Un sistem automat de spumare a laptelui pregătește laptele în funcție de gustul dumneavoastră.
Super automate sunt dispozitive de măcinat și de preparat care fac totul pentru tine. Se taie fasolea, se tamponează grinda, se măsoară apa, se prepară cafeaua și se spală laptele. Grindele folosite sunt aruncate într-o cutie de gunoi, pe care o goezi pentru a elimina fasolea folosită. Se programează în funcție de puterea, cantitatea și temperatura dorite în băutura finită. Puteți să preparați două cane dintr-o dată cu automate super.
Burrurile de șlefuit sunt folosite în majoritatea super automatelor. Puteți seta polizorul pentru consistența pe care o doriți în boabele de sol. Super automate măsoară fasolea pentru tine, în funcție de numărul de cești pe care le vei fi preparat.
Curățarea unei mașini de cappuccino
Curățarea corectă este importantă pentru a vă menține funcționarea utilajului și a face băuturi de degustare excelente. Urmați instrucțiunile producătorului pentru o curățare corespunzătoare. Componentele variază de la un produs la altul, astfel că respectarea direcțiilor este importantă.
Mașina trebuie curățată în interior și în exterior, pentru ca aceasta să funcționeze bine. Cum îl veți curăța depinde în parte de materialul folosit în construcții. Oțelul inoxidabil este cel mai ușor de curățat și menținut. Urmați instrucțiunile incluse pentru a păstra bine funcționarea.
Va trebui să descalcați și să decalcifli mașina în mod regulat. Acest lucru este necesar pentru a elimina acumularea cauzată de particulele din apa de băut. De-a lungul timpului, aceste particule pot bloca mașina și pot interfera cu operația. Cât de des va trebui să faceți acest lucru depinde de calitatea apei și cât de des utilizați aparatul de cafea. O modalitate de a evita această construcție este utilizarea apei distilate.
Grupul de preparare trebuie să fie curățat de fiecare dată când este slab. Un grup detașabil de preparare este mai ușor în ceea ce privește curățarea. Glisați grupul de preparare prin ușa de serviciu și clătiți-l în mod regulat. Acest lucru elimină reziduurile de cafea și se mănâncă și rezultă într-o băutură mai bună de degustare.
Un grup de preparare care nu poate fi îndepărtat trebuie curățat cu ajutorul ciclului de curățare automată. Programați această funcție și curăță grupul de preparare pentru dvs. Tabletele de curățare sunt vândute pentru grupurile de băuturi care nu pot fi îndepărtate. Urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a fi utilizate corect.

Postări populare