Mâncarea britanică în mediul rural


Există o mulțime de neînțelegeri pe suprafață cu privire la subiectul bucătăriei britanice. Acest lucru se datorează în principal faptului că bucătăria britanică variază foarte mult, în funcție de partea țării pe care o vizitați. Bucătăria din Londra, de exemplu, este cu mult diferită de bucătăria din Yorkshire sau bucătăria unor regiuni minuscule, nefamiliare împrăștiate în întreaga țară și practic necunoscute americanilor. După părerea mea, bucătăria adevărată a britanicilor nu este ceea ce se găsește în marile orașe, ci comorile necunoscute ale mesei, care se ascund în zonele agricole și în zonele rurale și în satele vechi din Marea Britanie.
Dacă vă rătăciți vreodată pe țara rurală britanică și vă opriți la un pub sau restaurant local pentru micul dejun, pregătiți-vă. Micul dejun britanic clasic este o masă largă, mai mare decât ceea ce suntem obișnuiți cu americanii, iar cea mai mare parte a acestuia este tortată. Sosul sos și ouăle, pâinea prăjită și roșiile prăjite sunt standarde. Experiența reală a țării britanice implică un mic dejun mai greu decât rucsacul.
Cererea de cafea cu micul dejun în Marea Britanie nu este deloc distractivă. Dați senzatie de ceai o încercare. Bucătăria britanică se sprijină foarte mult pe ceai, servit cu lapte și zahăr, acesta din urmă fiind, de obicei, gros, maro și nerafinat. Ceaiul este servit pentru orice fel de mâncare și oricând între timp. Este la fel de clasic britanic ca suna.Orice masă britanică tipică, fie că este vorba de micul dejun, de prânz sau de cină, tinde să conțină o formă de cartofi. Mai ales în mediul rural, britanicii se bazează foarte mult pe cartofi și le servesc în maniere foarte tradiționale. O minunată tratăre britanică este ceva numit pasteluș. Carnea, cartofii, legumele și sosul cald sunt învelite într-o crustă de panificație și vândute gata să mănânce. Pastele sunt tratate ca sandvișuri sau fast-food, mergând pe stradă cu un con de hârtie sau un șervețel înfășurat în jurul lor. Îți păstrează și mâinile calde!
Celălalt capsul major al alimentelor tipice britanice este, desigur, pește și chipsuri. Pestele și magazinele de aburi abundă în toate orașele din Anglia. Pestele și chipsurile britanice sunt uimitor de crăpate, fierte până când stratul de căpșuni este bogat în maro și sărat, iar carnea interioară este albă și fragilă. Chips-uri, sau pene de cartofi, sunt servite la cald și crocante pe partea, și, în general, totul este smothered în cât mai mult oțet și sare ca consumatorul poate sta. Există ceva distinct britanic despre acel oțet de malț - lăsat pe mese în restaurante ca ketchupul american.
Mirosurile și aromele bucătăriei tradiționale britanice merită să fie experimentate. Dacă vă aflați în Anglia, faceți timp pentru a explora site-urile, căile din spate și terenurile de rulare. Și opriți-vă la o brutărie pentru o pastă, opriți pentru pește și chipsuri. Comandați ceai în loc de cafeaua obișnuită. Experiența britanică nu este aceeași dacă nu vă veți bucura de această tradiție minunată - mâncare autentică britanică!

Postări populare