Gatit cu ierburi proaspete

 Plantele medicinale sunt distractive și ușor de dezvoltat. Atunci când se recoltează, ei fac chiar și cea mai simplă masă să pară un deliciu gourmet. Folosind ierburi în gatit, puteți schimba cu ușurință arome ale rețetelor dvs. în multe moduri diferite, în funcție de care adăugați ierburi. Ierburile proaspete sunt excelente în pâine, tocană, supe sau legume. De fiecare dată când adăugați o planta diferită ați schimbat complet gustul.

Dacă sunteți un începător încet încet, adăugați doar puțin câteodată ajustând în timp ce mergeți până când aveți doar dreptul. Veți vedea, în majoritatea cazurilor, că o plantă individuală este asociată cu un anumit produs alimentar. Vasul este asociat cu roșii, Oregano cu sosuri, Rozmarin cu miel și arpagic cu unt sau brânză de cremă. Desigur, niciuna dintre ele nu se limitează la aceste articole, dar le veți vedea asociate cel mai adesea cu acel aliment particular. Utilizați imaginația și experimentați-vă, experimentați, experimentați!

Poți să faci oțeturi de plante pentru prajituri de salată, marinate sau supe. Uleiurile din plante medicinale sunt foarte utile în gătit ori de câte ori o rețetă solicită acest lucru.

Ierburi proaspete, ca garnisuri rochie orice fel de mancare a face arata cu adevarat spectaculos. Așezați fantele individuale de rozmarin peste cotletul de miel fiert. Se taie patrunjel proaspat si se presara peste varful salatei de cartofi. Combinațiile sunt nesfârșite și rezultatul delicios.

Ierburile proaspete se vor păstra în frigider pentru câteva zile, dar apoi trebuie să le îngheți. Ele pot fi înghețate, punându-le un prosop de hârtie și punându-le într-o pungă de plastic. Odată ce sunt înghețate, le folosiți numai în gătit, nu ca garnituri. Un prieten de-al meu le spală, le pune o tavă pentru cuburi de gheață, le acoperă cu apă și apoi le îngheață. Când are nevoie de ele pentru supă, tocană sau sosuri, ea dă un cub.

Ierburile mele preferate de a creste sunt busuioc, oregano, balsam de lamaie, patrunjel si menta. Monetaria este minunată, dar aveți grijă, menta poate să vă conducă grădina. Un sfat aici ar fi să îngropați o cutie de cafea goală și să plantați menta în ea. Poate împiedica menta să se "târî" în grădină.

Îmi place să fac uleiuri din plante medicinale. Luați o jumătate de pahar de unt moale și amestecați în aproximativ 4 linguri de plante proaspete. Așezați o bucată de înveliș de saran, puneți untul în mijloc, rotiți învelișul saran pentru a forma un "bușteni" din unt. Puneți în frigider și oricând aveți nevoie de un pic de unt doar taie-l de pe "jurnalul". (Sugestii pentru untul "jurnal": cartofi, pâine, fripturi, fidea sau orice fel de sos).

O ierburi proaspete în orice dressing de salate face într-adevăr scânteie. Puteți folosi orice plante sau o combinație, creați-vă.

Am învățat un truc cu mult timp în urmă folosind busuioc, lămâie și avocado pentru a crea o mască instantanee naturală. Puneți o mână mare de busuioc într-un mixer și rulați-o pe înălțime. Odată ce busuiocul a fost pulverizat, aruncați o jumătate de avocado și o linguriță mare de suc de lămâie, amestecați până la uniformă. Spălați-vă fața, spălați-o și amestecați ușor amestecul de avocado. Lăsați-o cât mai mult timp, apoi folosiți apă caldă pentru ao spăla.

Acestea sunt doar câteva moduri în care puteți folosi ierburi proaspete din grădina dvs. Sunt sigur că veți veni cu multe altele. Bucătărie fericită

Postări populare