Fructe de espresso acoperite cu ciocolată


Pentru un consumator de cafea dependent de ciocolată, gândul unei fixări duble prin bobul de espresso acoperit de ciocolată este aproape prea mult. Fiind capabil de a cumpăra ciocolată acoperită cu boabe Espresso on-line și le-au livrat la ușa mea este ca un vis devenit realitate. Eu sunt un flyer frecvent când vine vorba de a cumpăra online, dar ce dacă nu sunteți?
Vrei să cumperi en-gros de espresso cu ciocolată acoperită. Știți că Internetul este probabil locul pentru a obține cele mai bune oferte și produse de calitate. Dar ceea ce nu sunteți sigur este cum să mergeți la achiziționarea de ciocolată acoperite Espresso Beans en-gros, fără a risca numere de carduri de credit sau identitatea ta. Toată lumea a auzit de acele povești de groază despre faptul că oamenii și-au furat identitatea și că conturile lor bancare au fost eliminate. Se poate și se întâmplă dacă nu știți cum să faceți cumpărături online.
Cumpărarea en-gros de espresso pe bază de ciocolată en gros online, sau orice produs pentru care contează, nu este la fel de înspăimântător sau dificil cum credeți. Trebuie doar să cunoașteți precauțiile atunci când începeți să introduceți numerele cărților de credit online.
În primul rând, întotdeauna știți ce cumpărați. Deși un site Web poate spune că are cele mai bune fasole de ciocolată acoperite, asigurați-vă că studiați cu atenție descrierea articolului vânzătorului, inclusiv fotografiile pe care le pot avea. Feriți-vă de imprimarea fină și de orice adjective neobișnuite care ar putea sugera că ceea ce veți primi prin poștă nu va fi exact ceea ce au oferit online. Și amintiți-vă vechea zicală: "Dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat ..." Dacă aceste fasole espresso de calitate superioară par prea ieftine, este posibil să nu fie la fel de înalte pe cât credeai prima oară.
Al doilea pas este să fii atent cum cumperi. Înainte de a efectua o achiziție pe orice site Web, aflați ce tip de plăți va accepta site-ul și cum vor expedia produsele. Un steag roșu ar putea fi orice site Web care solicită numerele dvs. de securitate socială, numerele de permis de conducere sau informațiile despre contul dvs. bancar. Nu trebuie să dați aceste lucruri pentru niște bomboane. Verificați în partea inferioară a barei de instrumente, ar trebui să existe un lacăt pentru a indica securitatea. Orice site reputațional care oferă fasole espresso acoperită cu ciocolată va avea probabil un magazin online securizat și vă vor spune acest lucru.
Există precauții suplimentare pe care le puteți lua totuși. Înregistrați fiecare achiziție pe care o faceți online. Aceasta înseamnă imprimarea pe suport de hârtie a tuturor informațiilor despre tranzacții, inclusiv informațiile de expediere, inclusiv atunci când este de așteptat să primiți fasole espress și orice e-mailuri pe care site-ul Web vă trimite. Păstrați numele site-ului Web, descrierea oficială on-line a fasolei pe care ați cumpărat-o (ce greutate de fasole ați comandat, de exemplu) și data, ora și prețul exact al achiziției. Acestea vor fi foarte utile în cazul în care apare o problemă și site-ul web vă schimbă rapid.
În cazul în care cel mai rău vine la cel mai rău și încă nu vă simțiți în siguranță cumpărați fasole delicioasă de fasole acoperită online, majoritatea site-urilor Web vor oferi de asemenea un număr de 800. În acest fel, puteți să comandați fasolea dvs. de ciocolată cu modă veche prin telefon. Sau mai bine, să-i trimită catalogul de en-gros.

Postări populare