Filtre de cafea pentru diferite tipuri de cafea


Nu este nimic asemănător cu trezirea dimineața, prăbușirea în bucătărie și găsirea cafelei preferate preparate și vă așteaptă. Dintre toate băuturile din lume, cafeaua pare să aibă un recurs universal. Dar dacă te-ai călătorit vreodată, ai descoperit că cafeaua unei persoane poate fi destul de diferită de cea a altcuiva.
Tipuri de cafea la nivel mondial
Cafeaua este cultivată pe cinci continente diferite și zeci de țări din întreaga lume. Există plantații de cafea în Columbia și în mare parte din America de Sud. Există sute de plantații în Africa. Regiunea în creștere se extinde spre est și vest, inclusiv Indiile de Vest, Sumatra și Java.
Toate regiunile de creștere a cafelei se găsesc în zone tropicale în jur de 30 de grade sau egale. În timp ce toată cafea crește în formă de fasole, există diferite tipuri sau soiuri de plante de cafea, de unde și diferitele tipuri de cafea diferite.
Prăjire și fabricație
Deși soiul de plante poate afecta gustul cafelei, modul în care este manipulat după recoltare are multe de a face cu aroma, de asemenea.
Unele boabe de cafea sunt prăjite în mod natural. Acestea produc, în general, cafelele de degustare mai întunecate și mai amare. Soarele face prăjirea și apoi măcinarea și berii se ocupă de restul atributelor aromate.
Există multe rețete diferite pentru o ceașcă de cafea și variații ale modului în care sunt servite. Metodele de gătit necesită gadgeturi de bucătărie specifice pentru a ajuta la fabricarea celor mai bine cotate cafea.
De la cafetiere la Cappuccino și Espresso
Există diferite tipuri de cappuccino, espresso și cafetiere pe piață. Fiecare dintre aceste aparate este proiectat pentru a face anumite tipuri de cafea. Cappuccino este o cafea bogată și întunecată a cărei rețetă provine din Italia. Este o versiune mai blândă de Espresso, dar nu la fel de ușoară ca "cafeaua" orașului.
Espresso se face prin căldură și presiune ridicată, care produce o ceașcă de cafea mai groasă și mai puternică.
Acesta este, de obicei, servit în cupe și cantități mult mai mici din cauza cât de puternic este.
Mașinile electrice își fac drumul de la restaurant în multe bucătării de acasă. Curățenia și îngrijirea, inclusiv lucrarea de decalcifiere, sunt ușurate de popularitatea aparatelor din oțel inoxidabil. Există, de asemenea, cafetiere care fac toate lucrările de a crea ceașcă de cafea perfectă de pe partea superioară a tăbliței și chiar în timpul somnului. Mașinile combinate de măcinare și preparare sunt modalitatea ideală de a obține cea mai proaspătă ceașcă de cafea posibilă.
Degajarea și tipurile de cafea care conțin cofeina pot fi la fel de atractive pentru gusturile gustative. Un fapt important de reținut este că doar pentru că un gust de cafea este puternic, nu conține neapărat mai multă cafeină. Pe de altă parte, o ceașcă de cafea fără degustare va gusta și miroase la fel de bună, dar fără preocuparea de sănătate de a avea prea multă cafeină. Procesul cu toate noile rețete disponibile la cafenele, restaurante și chiar acasă, este posibil ca oricine să facă cea mai bună cafea în jurul valorii de. Acestea includ soiurile de cofeină și decaf.

Postări populare