De la un cuptor de cafea până la frigidere "inteligente": aparatele de bucătărie se ridică



De la un cuptor de cafea până la frigidere "inteligente":Tehnici de bucătărie Strângeți cu viteza viețiiPrin R.L. Fielding
Bucătăria modernă nu ar fi completă fără frigider, cuptor, cuptor cu microunde și filtru de cafea. Ca corpuri de iluminat într-una din cele mai importante încăperi din casă, aceste aparate se află în fruntea luptei pentru o mai mare comoditate și costuri reduse ale energiei. Iată o privire la câteva din realizările tehnologice care vă pot ajuta să economisiți timp și bani.
Frigidere "inteligente"
Ți sa întâmplat asta vreodată? Pe drumul spre casă de la serviciu, vă opriți la supermarket pentru alimente. În timp ce luați mâncare pentru cină, nu vă puteți aminti dacă există o friptură în congelator sau dacă aveți încă suficientă cantitate de unt pentru cartofi piure. În loc să vă apelați la altul semnificativ, lăsați frigiderul să verifice inventarul pentru dvs.
Folosind un telefon mobil, este posibil să accesați de la distanță o listă actualizată a conținutului frigiderului "inteligent" printr-o conexiune la Internet. Frigiderul electronic al LG Electronic este capabil să alerteze utilizatorul atunci când un produs a expirat. Potențialul pentru această tehnologie este enorm, însă disponibilitatea limitată a serviciilor online de bacanie a încetinit răspândirea. Producătorii speră să dezvolte în cele din urmă un sistem prin care frigiderele nu vor pur și simplu să țină evidența hranei înăuntru, ci vor face liste cu ceea ce este necesar și vor plasa automat o comandă cu distribuitorii online.
Un dezavantaj al tehnologiei actuale este efortul care duce la păstrarea înregistrărilor frigiderului la zi. Pe măsură ce frigiderul este stocat, numele produselor și datele de expirare trebuie să fie înregistrate manual. Atunci când un articol este scos din frigider, datele trebuie introduse, de asemenea. Comoditatea de a ști ce se află în frigider în orice moment poate fi depășită de inconvenientele de a păstra astfel de înregistrări meticuloase.
Un alt accent popular pentru tehnologia nou dezvoltată implică reducerea costurilor cu energia. De exemplu, Frigiderul Active Smart Fisher & Paykell oferă funcții multiple de conservare a energiei, care, combinate, contribuie la eficiența globală a produsului. Inteligența electronică Active Smart și senzorii multipli monitorizează temperatura internă, în timp ce un compresor cu capacitate variabilă asigură funcționarea frigiderului la vârf.
Eficiența energetică este deosebit de importantă atunci când vine vorba de frigidere, deoarece acestea sunt singurele aparate de bucătărie care funcționează 24 de ore pe zi. Prin achiziționarea de tehnologii ecologice veți reduce facturile de energie electrică și veți păstra mai mulți bani în portofel.

Filtre de cafea convenabile
O evoluție recentă a consumului de cafea este sistemul de preparare a vidului, subliniat de aparatul de cafea Clear Electric Santos de către Bodum. Mașina promite să gătească șase până la doisprezece cești de cafea tare timp de opt minute, folosind un sistem de filtrare ușor de curățat. Acesta este un aparat ideal pentru cei care iubesc o ceașcă de Joe.
Zilele de fierbere a vaselor întregi de apă doar pentru a avea o singură cană de cafea s-au terminat. Aparatul de cafea cu o cană poate prepara ceaiul sau cafeaua preferată în mai puțin de un minut, eliminând necesitatea pregătirii unui vas întreg. Pentru persoanele care se află în mișcare, aceste mașini rapide de gătit sunt un plus bun venit la domiciliu sau la locul de muncă.
Aparatul de cafea cu o singură cană este de asemenea un economizor de energie. În timpul necesar pentru a încălzi o oală de cafea obișnuită sau pentru a trece la Starbucks, un filtru de cafea de o ceașcă de Keurig poate prepara mai multe băuturi calde cu diferite arome în fiecare 40 de secunde. Un alt avantaj al acestei mașini este varietatea de băuturi pe care le poate produce. Keurig oferă clienților peste 70 de cafea sau ceai diferite "K-Cups" din care să aleagă. K-Cups sunt dozatoare usor de introdus, care se potrivesc perfect in masina companiei de cafea, cu putin efort si fara curat-up.
Cuptoare multifuncționale
Uita-te pe sclavi peste o sobă fierbinte timp de ore doar pentru a lua cina pe masă. Datorită cuptoarelor noi cu controale automate de timp și temperatură, cina se poate face practic. Vrei o masă să fii pregătită până când ajungi acasă? Purtați simplu vasul preferat în cuptor și lăsați aparatul să facă restul.
Cuptorul inteligent de la TMIO frigează alimentele până când utilizatorul activează funcția de gătit. Conectivitatea cuptorului la Internet vă permite să controlați această funcție de la distanță cu telefonul mobil sau computerul. Mesele nu sunt doar delicioase, ci sunt perfect programate pentru confortul dumneavoastră. Avansurile suplimentare au făcut produsul să fie mai sigur și mai eficient din punct de vedere energetic, făcându-l prietenos și prietenos cu mediul.
Pentru mâncare rapidă rapidă, căutați aparate cum ar fi cuptorul cu convecție rapidă / cuptorul cu microunde. Un pui prăjit de 5 kilograme ar dura până la 140 de minute sau mai mult într-un cuptor standard, dar, cu noii cuptoare de mare viteză, aceeași masă poate fi gata în 28 de minute. Utilizând un amestec de circulație supraîncălzită

Postări populare