Cafea: Devine prea complicată?



Cafeaua obișnuită devine rapid un lucru din trecut. Acum este destul de simplu să biciuiți o băutură caldă gourmet pentru oaspeți, familie sau doar pentru dvs. În zilele noastre există o serie de cluburi de cafea și cercuri în care băuturile de cafea au devenit oarecum un club social. Aceste cluburi sociale se întâlnesc în comunitate sau pe Internet.
Unde s-au întâmplat zilele bune când ai putea obține doar o cafea obișnuită și bună în întreaga Americă.
Este tocmai pentru că în aceste zile există o mare nebunie asupra cafelei. Oamenii aproape se închină acum la fasolea de cafea. Oamenii primesc o dorință extraordinară de a comanda și de a cumpăra cafea specială din magazinele de specialitate. Îi place foarte mult să-și mănânce propriile boabe de cafea. Îi place să viziteze locuri cum ar fi Costa Rica și să aducă înapoi amestecurile lor speciale. Și "degustarea de cafea" pare să fie la fel de populară ca și "degustarea vinului".
Ele au chiar mobilier și design interior de interior cu tema de cafea. Acest lucru ar face cadouri minunate pentru bafta de cafea.
Cafeaua și-a început începuturile în jurul anului 900, când a fost inițial folosită ca stimulant. De asemenea, a fost uneori folosit ca un vin și un medicament. Nu pare că nimic este astăzi mult diferit.
Nu există multe produse, cum ar fi cafeaua, care au continuat "așa cum este" de sute de ani. Și totuși, oamenii încă mai analizează și se îmbogățesc astăzi și probabil vor fi de ani de zile.
Ceea ce este, de asemenea, interesant este că cafeaua este a doua la petrol în volum dolar ca mărfuri mondiale.
Știați că există două ori mai multă cofeină într-o jumătate de kilogram de ceai decât în ​​aceeași cantitate de cafea prăjită? Aceasta poate fi o veste bună pentru aceia dintre dvs. care urasc gustul cafeei decofeinizate, totuși așteaptă doar un moment. Un kilogram de ceai va face aproximativ 160 de cești, în timp ce o lire de cafea va face de obicei aproximativ 40 de cești. Aceasta înseamnă că o ceașcă de ceai are aproximativ 1/4-a cofeina unei cești de cafea.
Conținutul de cafeină în cafea scade, deoarece crește la altitudini mai mari. Dacă doriți o cafeină mai mică în cafea, creșteți-o mai mult. Gourmet cafele sunt de obicei cultivate la altitudini mai mari, astfel încât acestea au mai puțin cofeină decât omologii lor magazin alimentar.
Există multe tipuri diferite de boabe de cafea și prea multe pentru a le descrie în acest articol. Iată câteva dintre ele:
Aveți Latte, Espresso, Low-Grăsime, Organic, Cal, Decaf, Semifabricat, Pădurea Neagră, Cappuccino, Cafe au Lait, Alpine care are zahăr brun, arab (ușor condimentat și fără filtru), Cafe con Miel Cafea cu miere) și Cafe de Olla (o cafea dulce făcută cu ciocolată).
Și ar trebui să participați la o degustare de cafea cel puțin o dată. Veți ajunge să experimentați felul în care fabricarea și prepararea cafelei gourmet devine lentă o formă de artă. Ceea ce este distractiv în legătură cu degustarea cafelei este că puteți obține o șansă de a gusta două duzini sau mai multe amestecuri diferite. Puteți chiar pleca pentru a începe călătoria dvs. ca un cunoscător de cafea. Orice modalitate de a vă uita la ea, experiența de degustare va fi distractivă dacă vă place cafeaua.

Postări populare