Masini de cafea Barista Expresso


Sunt foarte ușor de controlat. Dispun de butoane ușor de apăsat și un indicator de culoare colorat, ușor de citit. Puteți spune că aparatul este pornit deoarece acest buton indicator se va aprinde. Acesta este doar începutul când vine vorba de caracteristicile fantastice ale mașinilor de cafea Barista Expresso.
Portafilterul pe mașinile de cafea Barista Expresso funcționează bine. Este un tip de portafilter sub presiune, deci obțineți timp de gătire de 23-25 ​​secunde pentru o singură lovitură de expresso fantastică, în comparație cu un timp de preparare inadecvat de 10-11 secunde pe alte modele mai mici. Portafilterul este, de asemenea, ușor de încărcat și de utilizat. Acesta oferă o mulțime de cameră de încărcare pentru îndeplinirea fotografiilor de cafea espresso, și deține, de asemenea, căldură bine. Aceasta înseamnă că veți avea temperatura potrivită pentru extragerea fasolei espresso. Acest lucru poate face diferența de la un început bun de dimineață la un început minunat!
Pentru aburirea și spumarea laptelui, aparatele de cafea Barista Expresso oferă bagheta obișnuită. Este fabricat din oțel inoxidabil, care este mult mai bun decât plasticul, dar are doar o singură gaură pe vârf. Bagheta poate face spuma usoara pentru latte, dar unii utilizatori au gasit usor sa foloseasca bagheta intr-o miscare rotativa pentru a crea spuma cu adevarat fin. Aceasta poate fi o caracteristică pretențioasă pe care numai fanii de cafea espresso o caută, dar dacă sunteți unul dintre acești aficionados, veți aprecia diferența pe care această caracteristică o va face.
Un lucru pe care toți utilizatorii aparatelor de cafea Barista Expresso vor aprecia este cât de ușor este să mutați bagheta de abur. Bagheta este înălțimea și lungimea perfectă, spre deosebire de alte mașini, cu baghetele lor prea scurte și mici. Aceste baghete necorespunzătoare te forțează să-ți muți mașina până la marginea tejghelei tale doar pentru a-ți lua băncile de lapte în poziția corectă. Acest lucru poate fi incomod și periculos. Cu Barista, nu există o astfel de problemă. Puteți lăsa utilajul acolo unde este și încă mai potriviți cana de dedesubt.
Utilizatorii neexperimentați ai mașinilor de cafea Barista Expresso, pe de altă parte, pot avea probleme la prima folosire a baghetei. S-ar putea să găsiți bagheta creând bule uriașe în laptele dumneavoastră. Acest lucru se va întâmpla dacă puneți vârful într-o poziție greșită. Desigur, cu practica, răbdarea și timpul, veți putea crea acele căutări după bule mici de top pentru latte. Atunci cafeaua ta locală nu va avea noroc. Nu va mai fi nevoie să mergeți acolo.

Postări populare